LAMBERT PROJECT

On this project we took a crouched stair entry to a semi usable second floor and turned it into a fully functioning family room with an upgraded bath. Now there’s plenty of room for even the tallest of guests to enjoy comfortably. All done while keeping with the original style and design of this historical Sellwood area home.

In place of the head busting skylights are now large open windows with a view of the garden and the previously cramped bathroom is now quite luxurious with room for two.

A very skilled team was required for this difficult and unique project. A clever architect to design, master builder to problem solve, and master carpenter to execute the details woodwork. Patient and understanding clients with the end goal in mind were especially helpful during this process.

 

Share This Article: